Ons team

Vanaf 1 januari 2017 is Consultis geen eenmanszaak meer, maar een VOF. We heten nu officieel Consultis Fiscale Diensten VOF. Clementine is derhalve nu volwaardig zakenpartner. Op deze pagina stelt het gehele team zich aan u voor.

 

Jeroen van Gessel

Eigenaar, fiscaal en financieel adviseur

Verantwoordelijk voor: aangiftes, externe contacten, sales, meerjarenbeleid, financiƫn, softwareontwikkeling en -onderhoud. Doet het sinds een jaar wat rustiger aan.

Clementine van Gessel

Eigenaar, fiscaal adviseur

Verantwoordelijk voor: aangiftes, boekhoudingen, toeslagen, debiteurenbeheer. Vanaf 1 januari 2017 is zij partner in de zaak. Zij werkt fulltime voor ons kantoor, op woendagmiddagen is zij minder goed bereikbaar.

 

Marco

Medewerker boekhoudingen, planner

Aanstormend talent. Marco verzorgt voor verschillende klanten de boekhouding, tussen het huisman zijn door. In het voorjaar, tijdens de topdrukte, is hij verantwoordelijk voor de planning. In februari en maart zit de telefoon ongeveer aan zijn oor vastgeplakt.

Evy

Security officer

Was verantwoordelijk voor: bewaking. Evy werkt niet meer, is al met pensioen. Taken zouden worden overgedragen aan haar dochter Tara, maar die is momenteel aan het herstellen van een operatie... dus bewaken we zelf het fort.